Sony Xperia Z3 - Гаранција, SAR и упатства за користење

background image

Гаранција, SAR и упатства за користење

За информациите за гаранцијата, SAR (специфичната стапка на апсорпција) и безбедносните
упатства, прочитајте ги важните информации дадени под Поставки > За телефонот >
Правни информации на вашиот уред.